home sweet home..... - Reisverslag uit Leiden, Nederland van jaela en erik - WaarBenJij.nu home sweet home..... - Reisverslag uit Leiden, Nederland van jaela en erik - WaarBenJij.nu

home sweet home.....

Door: jaela en erik

Blijf op de hoogte en volg jaela en erik

14 Augustus 2007 | Nederland, Leiden

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn we weer veilig thuis in Nederland en kunnen we terugkijken op een mooie reis!!!! Bij deze willen we iedereen bedanken voor de lieve en leuke mailtjes tijdens onze reis en voor de reacties op de site. Ons welkom terug op schiphol was echt geweldig!!!!

Om het verhaal van onze reis nog even compleet de maken volgen hieronder de belevenissen van onze laatste dagen...

Dag 58
We hebben ons ingeschreven voor een "pandatour". Niets zelf uitzoeken, we laten ons lekker rijden vandaag!!! Na een half uur rijden (Nu ja, scheuren kun je het beter noemen) komen we lichtelijk misselijk aan in het pandareservaat. Al snel zien we de eerste panda's lekker luieren in de bomen. We lopen de hele ochtend rond en komen ook in de "kleuteropvang" ...dit is een beetje een vreemd gezicht, de babypanda's zitten op wippen en spelen met loopauto's voor baby's. Ook kan je voor 40 euro een foto laten maken met de panda....we vinden het een beetje bizar allemaal en ook wel erg jammer. De bedoeling is namelijk dat ook panda's weer uitgezet worden in het wild waar er nu nog maar zo'n 1000 leven.
"s middags huren we fietsen en doen we zakelijke dingen (geld wisselen etc) en wat inkopen. We genieten van de STARBUCKS!!! Onze favo winkel op vakantie!!!! Ons laatste dagje in china gaat snel voorbij en voor we het weten zijn we in de hotelkamer alles goed aan het inpakken.

DAg 59
We gaan per taxi naar het vliegveld maar nemen een totaal andere route dan de andere keer...gelukkig komen we uiteindelijk toch op de juiste plek terecht. WE moeten weer allemaal formulieren invullen en moeten door de quarantaine-poorten naar binnen. Na alle verplichte poortjes etc te zijn doorlopen zien we ons vliegtuig aankomen. We lezen nog wat en moeten een uur in het vliegtuig wachten omdat een stel chinezen niet op tijd zijn....begint lekker, nog 11 uur vliegen te gaan en nu al een uur vertraging...Maar gelukkig verloopt de reis voorspoedig en komen we niet veel later dan verwacht op schiphol aan. Heerlijk om iedereen weer te zien!!!!! Erik geniet duidelijk van de erwtensoep die ons voor vertrek al belooft was. We voelen ons superbrak omdat het voor ons al 4 uur 's nachts is en slapen dan ook heerlijk in ons eigen bedje. Al met al zijn we erg blij dat we zo'n mooie reis hebben kunnen maken en dat alles zo goed is verlopen. OP naar de volgende uitdaging!!!!!

Voor foto's ect zie vorige berichten en natuurlijk zijn jullie welkom bij ons thuis!!

• 14 Augustus 2007 - 19:38

Adrie En Sarel:

Jullie kunnen wel veel genoten hebben,maar nu moet je weer aan de bak.bedankt voor jullie mooie site. en veel succes met jullie volgende uitdaging.

• 16 Augustus 2007 - 17:38

Marian En Jan:

Oost, West, thuis best. We hebben genoten van jullie reisverslagen.

Groetjes, Marian en Jan.

• 18 Augustus 2007 - 06:12

Langius Family:

We vonden het geweldig leuk jullie belevenissen te lezen op de site en hebben genoten van de prachtige foto's!

Nog eventjes genieten in Nederland en dan heel veel succes gewenst in jullie tijd als haio's!!

Liefs van ons allemaal

• 18 April 2008 - 10:23

Erno:

Hoi Jaela en Erik,

Ben op zoek naar jullie om wat af te spreken. Had ook naar jullie gemaild, maar deze kwam niet aan.

Gr.

Erno